gat - germany automotive technology

SZERVIZ TERMÉKEK


Brake Cleaner. Féktisztító (62015)

Acetonmentes hatékony termék amely feloldja az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket a fékdobokról, tárcsákról és egyéb alkatrészekről. Nem tartalmaz CFC és HCF vegyületeket. Nyom és maradvány nélkül elpárolog.
Használata: A terméket a tisztítandó felületre kell permetezni. Throttle Body Cleaner. Fojtószelep tisztító (62016)

Gyorsan eltávolítja a működés közben keletkezett lerakódásokat  a fojtószelepek és alapjárat szabályzók belső felületein is, szétszerelés nélkül. Porlasztók külső és belső tisztításához is ideális.  A rendszeres tisztítás javítja a motor indítási tulajdonságait és csökkenti az üzemanyag  fogyasztást.  Keni a megtisztított alkatrészeket.
Használata: A terméket a fojtószelepre kell permetezni, majd 1-2 perc várakozás után megismételni.Electrical Contact Cleaner. Kontakt tisztító spray (62088)

Speciálisan fejlesztett termék az elektromos érinkezések tisztításához, kapcsolókhoz, dugó csatlakozókhoz  és más elektromos csatlakozásokhoz. Védi a megtisztított csatlakozásokat, megakadályozza az oxidációt. Javítja az érintkezéseket, csökkenti a feszültségesést és eltávolítja az olaj és zsír szennyeződéseket.
Használata: A terméket a tisztítandó érintkezésre kell permetezni.Penetrate Spray. Penetráló spray (62086)

Nagy intenzitásának és gyors hatásának köszönhetően gyorsan oldja a korrodált fémeket. Még a legkissebb résekbe és nyílásokba is behatol  az erős kapilláris hatásának és  kitünő  kúszó képességének köszönhetően. Kitünő rozsdaoldó és eltávolító hatású, véd a korrózióval szemben, megakadályozza a kezelt elemek megragadását.
Használata: A terméket a kezelendő alkatrészre kell permetezni.MoS2 Rust Remover. MoS2 rozsdaoldó (62095)

Korróziógátló adaléka gondoskodik  a fém alkatrészek hosszútávú védelméről. Tökéletesen alkalmas kenőanyagnak.  oldja a korrodált kötéseket, pl. csavar és anya. Állandó kenés csavarkötéseknél, vezetett és minden tipusú csúszó kapcsolatnál.
Használata: A terméket a kezelendő alkatrészre kell permetezni.Silicone sealing compound. Szilikon önkinyomós tömítő  fekete (62096)

Egykomponensű, állandóan rugalmas állagú magas hőmérsékletű helyeken is használható. Tömít fém alkatrészeket (aluminum, öntött vas, acél, stb.), műanyag, üveg, kerámia, fa,  olajteknő, szelepfedél, víz- és olajpumpa, vezérmű, hajtómű, differenciálmű, féltengely  fedél stb. elemeket. Állandóan tömítí a nagyobb réseket is, nem veszti el a feszítő erejét. UV –álló, hőmérséklet ingadozás álló (-50C - +260C). Ellenáll a víznek, sós víznek, olajnak, zsírnak, oldószereknek, hydrokarbonnak, stb.
Használata: a tömítőanyagot a megtisztított száraz felületre kell kenni, összeszerelni az alkatrészt, majd 30 perc múlva lehet használni.