gat - germany automotive technology

MOTOR OLAJRENDSZERAutomatic Transmission Cleaner. Automata váltó tisztító (62023)

Nagyteljesítményű tisztítófolyadék amely eltávolítja a használat során keletkező szennyeződéseket és lerakódásokat. Véd a korróziótól és a gyors kopástól. Segíti a puha, rángatásmentes váltást és közvetlen reakciókat.
Használata: A terméket az automata sebességváltó olajba  kell juttatni , majd 15 perc járatás után a teljes olajmennyiséget le kell cserélni. A termék hatékonyságát nagyban növeli  speciális olajcsere gép használata. A flakon (300ml) tartalma 8 l olajhoz elegendő. Automatic Transmission Care & Protect. Automata váltó karbantartó és védő (62024)

Fenntartja a hajtómű teljesítményét, közvetlen, rángatásmentes hatékony kapcsolást és gyorsítást biztosít. Támogatja az ATF olajok tisztítási tulajdonságait. Véd a korróziótól és a gyors kopástól.
Használata: Az anyagot  az automata sebességváltó olajba  kell  önteni. A flakon (300ml) tartalma 5 l olajhoz elegendő. Power Steering Care & Protect. Szervokormány karbantartó és védő (62031)

Védi a szervo kormánymű hiraulikus részeit a kopással és rozsdával szemben. Megakadályozza az oxidációt és felhabzást. Zajcsökkentő hatású, biztonságos és finom működést biztosít.
Használata: A terméket az szervokormány  olajba  kell  önteni. A flakon (100 ml) tartalma 2 l olajhoz elegendő.