gat - germany automotive technology

MOTOR OLAJRENDSZER ADALÉKOK, TISZTÍTÓK


Engine Flush. Motor olajrendszer tisztító (62000)

Hatékonyan oldja a  lerakódásokat a teljes kenési rendszerben, csatornákban  dugattyúgyűrűkről és hornyokból, hidrotőkékről és szelepvezetőkről . Megnöveli és stabilan tartja a sűrítési végnyomást minden hengerben.  Csökkenti az olaj és üzemanyag fogyasztást, emissziót, kopást.  Benzin és dízel motorokhoz is használható.
Használata: Olajcsere előtt kell a régi motorolajba önteni, majd  15-20 percig kb. 1500 f/p  fordulaton járatni a motort, ezután olajcsere. Egy flakon (300ml) legfeljebb 5 l motorolajhoz adható.Engine Care & Protect. Motorolaj adalék (62001)

Nagyteljesítményű adalék keverék, amely optimális kenést, csökkentett súrlódást biztosít. Védi az olajat a rövidtávú autóhasználat során keletkező olajhígulással szemben. Megbízható hosszútávú működést biztosít magas hőmérsékleten is.  Benzin és dízel motorokhoz is használható.
Használata: A motorolajhoz kell önteni . Egy flakon (300ml) legfeljebb 5 l motorolajhoz adható.
Oil Booster. Olaj erősítő (62021)

Nagyteljesítményű adalék keverék, amely optimális kenést, csökkentett súrlódást biztosít. Megakadályozza a lerakódások keletkezését. Semlegesíti a káros savakat, véd a korróziótól. Fokozza a motor működésének megbízhatóságát, élettartamát. Csökkenti az olajfogyasztást és emissziót. Benzin és dízel motorokhoz is használható.
Használata: A motorolajhoz kell önteni . Egy flakon (300ml) legfeljebb 5 l motorolajhoz adható.
 
Hydraulic Lifter Care & Protect. Hidrotőke zajcsökkentő (62042)

Fokozza a motorolaj nagy nyomás alatti kenőképességét. Elhalkítja, megszünteti a zavaró csörgő, kopogó hangokat, hidrotőke zajokat. Fokozottan súrlódás csökkentő hatású. Optimalizálja a kenőhatást.  Benzin és dízel motorokhoz is használható.
Használata: A motorolajhoz kell önteni . Egy flakon (300ml) legfeljebb 5 l motorolajhoz adható.


Engine Oil Stop Leak. Olajszivárgás csökkentő (62077)

Segít regenerálni a tömítéseket, puhán és rugalmasan tartja azokat. Csökkenti, megszünteti az olajszivárgást a réseken.  Csökkenti a javítási költségeket. Benzin és dízel motorokhoz is használható.
Használata: A motorolajhoz kell önteni . Egy flakon (300ml) legfeljebb 5 l motorolajhoz adható.Oil Anti Smoke. Olajfogyasztás csökkentő (62116)

A viszkozitásnövelő adalék csökkenti a motor olajfogysztását és az olajfogyasztás miatti füstölését,  megakadályozza a motorolaj égéstérbe jutását. Így tisztán tartja azt, erőteljes égésfolyamatot biztosít.  Ideális nagyobb futásteljesíítményű, kopottabb motorok esetén. Benzin és dízel motorokhoz is használható.
Használata:  A flakon (300ml) tartalmát legfeljebb 5 l motorolajhoz kell adni.   Ajánlott használat előtt olajat cserélni 62000 motor olajrendszer tisztító használatával.

Nano Engine Protect & Seal Nano motorvédő és tömítő (62103)
A GAT  nano motorvédő és tömítő nagyteljesítményű súrlódáscsökkentő adalék amely turbótöltött, katalizátoros és koromszűrős motorokhoz különösen ajánlott.  Minden benzin- és dízelüzemű motorhoz használható.  A termék védi  a motor és az erőátvitel alkatrészeinek belső elemeit, pl.  olajrendszer, manuális sebességváltó, differenciálmű és osztómű.  Az O gyűrűket és tengely tömítéseket is puhán és rugalmasan tartja.  300mlCera Protect Cera védelem (62002)
A Cera védelem benzin és dízel motorhoz is használható. Nagyteljesítményű adalékcsomagja kopás és sérülésvédő kerámia komponenseket tartalmaz a súrlódás csökkentés és fokozott kopás elleni védelem érdekében. Ásványi és szintetikus olajokhoz is adható. 300ml