gat - germany automotive technology

KLÍMA


AirCon Cleaner. Klímatisztító hab spray (62013)

Professzionális és hatékony tisztító és fertőtlenítő hatású termék.Elpusztítja a mikroorganizmusokat, baktériumokat és gombákat. Gyorsan tiszta és friss levegőt biztosít. Egyszerűen használható, nem kell szétszerelni a rendszert.
Használata: A terméket az elpárologtató egységbe kell juttatni a mellékelt porlasztócső segítségével.  A flakon (400ml) tartalma 1-2 tisztításra elegendő. AirCon Refresher. Klíma tavaszi légfrissítő (62014)

Tisztítja és fertőtleníti a klímarendszert és belteret, eltünteti a kellemetlen szagokat. Hatékonyan pusztítja a mikroorganizmusokat és baktériumokat. Tiszta, friss levegőt biztosít.
Használata: A terméket a jármű utasterébe kell permetezni..  A flakon (150ml) tartalma egy kezelésre elegendő. 
AirCon Refresher. Klíma nyári légfrissítő (62085)

Tisztítja és fertőtleníti a klímarendszert és belteret, eltünteti a kellemetlen szagokat.Hatékonyan pusztítja a mikroorganizmusokat és baktériumokat. Tiszta, friss levegőt biztosít.
Használata: A terméket a jármű utasterébe kell permetezni..  A flakon (150ml) tartalma egy kezelésre elegendő. Fresh´nAIR Fluid. Klíma légfrissítő 62905 géphez (62032)

Felfrissíti a levegőt a teljes utastérben, eltünteti a kellemetlen szagokat. Hosszantartó friss és egészséges levegőt  biztosíít az utastérben és klíma rendszerben. Fertőtleníti az utasteret.
Használata: A terméket a jármű utasterébe kell juttatni 62905 gép segítségével.  A flakon (125ml) tartalma egy kezelésre elegendő.