gat - germany automotive technology

DÍZEL MOTOROKDízel üzemanyagrendszer tisztító és védőDiesel System Clean & Protect. Dízel üzemanyagrendszer tisztító és védő  (62006)

Feloldja és eloszlatja a lerakódásokat, szén, olaj és hamu maradványokat. Biztosítja a hosszan tartó kenest, főleg alacsony kéntartalmú gázolajok esetén. Megbízhatóan eltávolítja a működés közben keletkező szennyeződéseket  a teljes üzemanyag  rendszerből, a tanktól az égéstérig. Növeli a motor teljesítményét, csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) 60l üzemanyaghoz adható.

Dízel üzemanyagrendszer tisztító PLUSDiesel System Cleaner PLUS. Dízel üzemanyagrendszer tisztító PLUS (62019)

Megbízhatóan feloldja a működés közben keletkező szennyeződéseket  a teljes üzemanyag  rendszerből, a tanktól az égéstérig. Elnyeli és eltávolítja a vizet az üzemanyag rendszerből. Keni és védi az üzemanyag rendszer elemeit Gondoskodik az üzemanyag megfelelő porlasztásáról. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást és emissziót. Növeli a motor hatékonyságát. Különösen ajánlott hosszú szervíz intervallum esetén. Dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) 60l üzemanyaghoz adható.
Dízel baktériumölő
Diesel Bactericide 1:1000. Dízel baktériumölő 1:1000 (62007)

Használható megelőzésre baktériumok, gombák és élesztők ellen. Ajánlott a teljes üzemanyag rendszer megelőző fertőtlenítésére. Rendszeres használata segít megelőzni az újrafertőzést, a gázolaj korai bomlását, elöregedését. Dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (150ml) 150l üzemanyaghoz adható.
Téli dízel üzemanyag adalék 1:1000Diesel Winter Care 1:1000. Téli dízel üzemanyag adalék 1:1000 (62008)

Biztosítja mindenfajta gázolaj jó áramlási, folyási tulajdonságait, téli védelmét  -28°C –ig.
Megbízhatóan megakadályozza a parafin kiválást alacsony hőmérsékleten. Biztosítja az alkatrészek optimális működését és biztonságos üzemét. Megakadályozza a gázolaj szűrő eltömődését, biztosítja a megfelelő téli indíthatóságot. Dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (150ml) 150l üzemanyaghoz adható.
DPF tisztító üzemanyag adalékDPF Purifier.  DPF tisztító üzemanyag adalék (62009)

Nagyteljesítményű adalék a hamu képződés csökkentésére. Segíti a DPF szűrő koromtartalmának csökkentését, regenerálását. Csökkenti az emissziót. javítja a hidegindítási tulajdonságokat. Dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) 60l üzemanyaghoz adható.
DPF tisztító folyadék DPF-be önthetőDPF Cleaning Liquid. DPF tisztító folyadék DPF-be önthető (62010)

A kiszerelt DPF szűrő tisztítására használható.  Feloldja a szűrő korom szennyeződéseit , majd teljesen regenerálja a hatékony működés érdekében. Minimalizálja az emissziót. A tisztítási eljárás költsége az új szűrő árának a töredéke. Dízel motorokhoz használható.
Használata: A  kiszerelt DPF szűrőbe kell önteni. Egy átlagos személyautó szűrőhöz kb. 1-3 liter szükséges, 1:4 higítható vízzel.


DPF tisztító beporlaszthatóDPF Air Jet Fluid. DPF tisztító beporlasztható (62030)

Feloldja a DPF szűrő korom szennyeződéseit és teljesen regenerálja azt. Minimalizálja az emissziót. A tisztítási eljárás költsége az új szűrő árának a töredéke. Dízel motorokhoz használható.
Használata: A  terméket a kiszerelt szonda helyén kell a szűrőbe porlasztani szakaszosan DPF folyadék porlasztó pisztoly (62901) segítségével. Egy átlagos személyautó szűrőhöz egy flakon szükséges.


DPF és katalizátor tisztító hab sprayDPF & Catalyst Cleaning Foam. DPF és katalizátor tisztító hab spray (62099)

Gyorsan és hatékonyan tisztítja a személyautók DPF szűrőjét  kiszerelés nélkül. Feloldja a kormot a DPF szűrőben és EGR szelepben. Különösen a rövid távú városi használat során  a DPF szűrőben keletkező korom szennyeződések oldására alkalmas, amely eltömítheti az egységet. A termék megelőző használata szervizeléskor  segít elkerülni a szűrő későbbi meghibásodását. Dízel motorokhoz használható.
Használata: A  terméket a kiszerelt szonda helyén kell a szűrőbe porlasztani szakaszosanl. Egy átlagos személyautó szűrőhöz egy flakon szükséges.

Cetánszám növelőCetane Booster.  Cetánszám növelő (62033)


Növeli a gázolaj cetánszámát  5 ponttal. Hatékony égésfolyamatot,  valamint teljesítménynövekedést okoz. Főleg gyengébb minőségű gázolajhoz ajánlott. Csökkenti az emisszió és hamu képződés mennyiségét. Javítja a hidegindítási tulajdonságokat  és egyenletesebb motorjárást  eredményez. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (150ml) 80l üzemanyaghoz adható.Dízel füstölés csökkentő
Diesel Anti Smoke. Dízel füstölés csökkentő (62094)

Biztosítja a gázolaj tiszta égését. Elhalkítja a dízel motor zavaró hangjait, csökkenti a lerakódások képződését, emisszióját. Redukálja a hamu képződésének mértékét. Dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (150ml) 80l üzemanyaghoz adható.
Dízel szívórendszer tisztítóAir Intake Cleaner Diesel. Dízel szívórendszer tisztító (62034)

Eltávolítja a lerakódásokat a szívórendszerből, égéstérből, fojtószelepről, szívó és kipufogó szelepből, szelepfészkekből. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást és emissziót. Biztosítja az egyenletes és erőteljes motor működést. A termékkel a spray kiszerelésű verziónál (62035) hatékonyabb tisztítás érhető el. Dízel motorokhoz használható.
Használata: GAT Stream Machine (62902) tartályos tisztítótóberendezésbe töltve a működő motor szívórendszerébe kell porlasztani. Egy flakon (300ml) legfeljebb egy motor tisztítására elegendő.
Dízel szívórendszer tisztító sprayDiesel Applicator Spray. Dízel szívórendszer tisztító spray (62035)

Eltávolítja a lerakódásokat a szívórendszerből, égéstérből, fojtószelepről, szívó és kipufogó szelepből, szelepfészkekből. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást és emissziót. Biztosítja az egyenletes és erőteljes motor működést. Dízel motorokhoz használható.
Használata: A spray tartalmát szakaszosan  a működő motor szívórendszerébe kell porlasztani. Egy flakon (300ml) egy motor tisztítására elegendő.
Katalizátor és oxigén szenzor tisztítóCAT Clean - Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner. Katalizátor és oxigén szenzor tisztító Art. (62073)


A legújabb környezetvédelmi eljárások alapján kifejlesztve. Feloldja a gyantás és egyéb lerakódásokat a teljes üzemanyag rendszerben, lambda és oxigén szondában, katalizátorokban, hagyományos dízel koromszűrőben (NEM DPF szűrőben) Biztosítja a katalizátor, emissziós szondák illetve a hagyományos dízel koromszűrő megfelelő működését. Növeli a motor hatékonyságát. Koromszűrős dízel és benzin motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) 60-80 l üzemanyaghoz adható.