gat - germany automotive technology

BENZIN MOTOROK ADALÉKOK, TISZTÍTÓK


Petrol System Cleaner PLUS. Benzin üzemanyagrendszer tisztító  üzemanyag adalék PLUS (62018)

Hatékonyan tisztítja a teljes üzemanyag rendszert a tanktól az égéstérig.   Megköti a nedvességet és a kondenzvizet. Feloldja a lerakódásokat a porlasztó és injektor rendszerekben, eltávolítja az elégett és elégetlen szennyeződéseket a felső hengertérből. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást és az emissziót. Nagymértékben meghosszabbítja az üzemanyag rendszer és a katalizátor élettartamát. Benzin motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) legfeljebb 60 l benzinhez adható.
Air Intake Cleaner Petrol. Benzin szívórendszer tisztító (62022)

Tisztítja a benzin motorok teljes szívórendszerét. Eltávolítja a lerakódásokat a szívórendszerből, égéstérből, fojtószelepről, szívó és kipufogó szelepekről és fészkekről. Különösen ajánlott gyenge gázpedál reakció,kis  sűrítési nyomás és motor kopogás esetén. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást és az emissziós értékeket, egyenletes alapjáratot biztosít. A termékkel a spray kiszerelésű verziónál (62036) hatékonyabb tisztítás érhető el.
Használata: GAT Stream Machine (62902) tartályos tisztítóberendezésbe töltve a működő motor szívórendszerébe kell porlasztani. Egy flakon (300ml) legfeljebb egy motor tisztítására elegendő.
 Petrol Applicator Spray. Benzin szívórendszer tisztító spray (62036)

Tisztítja a benzin motorok teljes szívórendszerét. Eltávolítja a lerakódásokat a szívórendszerből, égéstérből, fojtószelepről, szívó és kipufogó szelepekről és fészkekről. Különösen ajánlott gyenge gázpedál reakció, kis  sűrítési nyomás és motor kopogás esetén. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást és az emissziós értékeket, egyenletes alapjáratot biztosít. 
Használata: A spray tartalmát szakaszosan  a működő motor szívórendszerébe kell porlasztani. Egy flakon (300ml) egy vagy több motor tisztítására elegendő.
Octane Booster S. Oktánszám növelő S (62037)

Használatával 3 ponttal nő a benzin oktánszáma. Védi a szelepfészket ólommentes benzin használatakor. Javítja az indíthatóságot, fokozza a maximális teljesítményt. Biztosítja a stabil égésfolyamatot és javítja az emissziós értékeket. Növeli a motorteljesítményt és megbízhatóságot. Benzin motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) legfeljebb 60 l benzinhez adható.
CAT Clean - Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner. Katalizátor és koromszűrő tisztító  (62073)

A legújabb környezetvédelmi eljárások alapján kifejlesztve. Feloldja a gyantás és egyéb lerakódásokat a teljes üzemanyag rendszerben, lambda és oxigén szondában, katalizátorokban, hagyományos dízel koromszűrőben (NEM DPF szűrőben!) Biztosítja a katalizátor, emissziós szondák illetve a hagyományos dízel koromszűrő megfelelő működését. Növeli a motor hatékonyságát. Benzin és koromszűrős dízel motorokhoz használható.
Használata: Az üzemanyag tartályba kell önteni. Egy flakon (300ml) 60-80 l üzemanyaghoz adható.